Predaj a kúpa zahraničných nehnuteľností

Predaj a kúpa nehnuteľností

Predaj a kúpa zahraničných nehnuteľností

Prostredníctvom globálnej realitnej siete Christie's International Real Estate ponúkame pestrú škálu výnimočných nehnuteľností situovaných v žiadaných zahraničných lokalitách – v centre svetových metropol, v obľúbených rekreačných oblastiach alebo uprostred panenskej prírody. V našom katalógu zahraničných realít nájdete luxusné sezónne rezidencie, apartmány na úpätí hôr i vily pri mori, historické objekty alebo napríklad romantické usadlosti s rozľahlými pozemkami.

V rámci našej pravidelne aktualizovanej ponuky predstavujeme výber zahraničných nehnuteľností z portfólia našej partnerskej realitnej siete Christie's International Real Estate. Táto sieť združuje takmer 140 realitných kancelárií z celého sveta. Všetky sa pritom zameriavajú na prémiový segment. Pri hľadaní, výbere a predaji zahraničných nehnuteľností tak spolupracujeme výhradne s preverenými a renomovanými partnermi z radov lokálnych realitných kancelárií.

Sústreďujeme sa predovšetkým na obľúbené lokality Grécka, Chorvátska, Švajčiarska, Portugalska, Francúzska alebo USA. Dokážeme však sprostredkovať aj kúpu nehnuteľnosti v odľahlých oblastiach Argentíny či Thajska.

Predaj vašej nehnuteľnosti v zahraničí

Vlastníte nehnuteľnosť v zahraničí a preferujete komunikáciu v slovenčine? Vďaka našej spolupráci s realitnou sieťou Christie's International Real Estate dokážeme sprostredkovať predaj nehnuteľností v takmer 50 krajinách sveta. S nami získate lokálne know-how s medzinárodným marketingovým rozsahom.

Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.