Administratívna budova

Ponúkame na predaj štvorpodlažnú funkcionalistickú budovu vhodnú na administratívne a obchodné účely. Budova sa nachádza priamo v centre Žiliny na Mariánskom námestí. 

Dispozíciu budovy tvorí priestranný suterén, prízemie s dvoma obchodnými priestormi a dve nadzemné podlažia. Nehnuteľnosť je vhodná pre vlastné využitie a keďže priestory v budove sú aktuálne v prenájme (stavebná sporiteľňa, kaderníctvo, tetovacie štúdio, predajňa prémiových tenisiek), je vhodná taktiež ako bezpečná investícia.

K vybaveniu budovy patrí vlastná plynová kotolňa, laminátové podlahy, kazetové stropy, plastové a drevené euro okná. 

Nehnuteľnosť so svojim travertínovým obkladom podľa projektu navrhnutého arch. M. M. Scheerom taktiež vyniká svojou bohatou históriou, ktorá detailne datuje svojich predchádzajúcich vlastníkov už od 16. storočia.

Lokalita Mariánskeho námestia disponuje veľkou frekvenciou ľudí, v okolí je množstvo prevádzok, administratívnych budov, kultúrnych centier, hotelov a vysokých škôl. Výhodu tvorí samotné umiestnenie budovy priamo v centre mesta s bezproblémovým napojením na MHD na všetky smery. 

Výmera budovy je 916 m2 (suterén 224 m2, prízemie 240 m2, poschodia 2x 226 m2).

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103553
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Čistá podlahová plocha budovy
    916 m²
  • Hrubá podlahová plocha budovy
    916 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie administratívne budovy v lokalite Žilinský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.