Byt, 2 izbový

Jedinečný, dizajnový podkrovný loft vytvorený podľa odvážneho návrhu renomovaného štúdia, s terasou a nádhernými výhľadmi na Svätý kopeček aj zámok, sa nachádza na 2. poschodí historickej budovy priamo v centre vinárskeho mesta Mikulov. Dlhá a bohatá história domu, industriálne prvky v interiéri a výhľady na ikonické sakrálne stavby tvoria sviežu a originálnu kombináciu.

Vo veľkom otvorenom priestore je umiestnená kuchyňa a obývacia izba so vstupom na východne orientovanú terasu s pôsobivými výhľadmi. Ďalej je tu vstupná chodba so vstavanými skriňami a kúpeľňa (samostatne stojí vaňa, sprchovací kút a oddelená toaleta). Schodisko vedie na vyvýšený spací kút.

Bývalá školská budova bola vystavaná na konci 19. storočia. Celý dom prešiel cca pred 10 rokmi kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej boli zachované pôvodné historické remeselné prvky a zároveň boli priestory upravené na moderné bývanie. Podkrovný byt architekti poňali úplne nevšedne a poradili si aj s oceľovými tiahlami, ktorých odstránenie by narušilo statiku celého domu. Vďaka ich poňatiu sa to, čo by šlo vnímať ako komplikácie, premenilo na originálny a dominantný prvok celého interiéru. Kuchyňa z nerezovej ocele a dreva je plne vybavená vstavanými spotrebičmi, na podlahe je položené prírodné marmoleum, v kúpeľni a v chodbe je dlažba. Dostatok denného svetla prepúšťajú strešné okná Velux s roletami, hliníkový posuvný portál na terasu a plastové okná v kúpeľni. K pocitu vzdušnosti prispieva výška stropu, ktorá je ku krovu až 7 m. Vstupné dvere sú bezpečnostné, vykurovanie rieši domová plynová kotolňa, chladenie 2 klimatizačné jednotky. K bytu prislúcha pivničná kója a parkovanie vo dvore.

Dom stojí na peknom mieste pri židovskej štvrti s pôsobivou atmosférou, poloha priamo v centre umožňuje mať všetko potrebné v dochádzkovej  vzdialenosti – v bezprostrednej blízkosti fungujú kaviarne, reštaurácie, vinárne, ale aj lekárske služby alebo športoviská. Len pár krokov vedie do zámockého parku aj na náučný chodník po krížovej ceste smerujúcej na Svätý kopeček.

Podlahová plocha 161 m², terasa 31,7 m2, pivnica 4 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Vybavenie

  • Výťah
  • Klimatizácia

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100311
  • Predajná cena
    516 511 €
  • Podlahová plocha
    161 m²
  • Terasa
    32 m²
  • Celková plocha
    193 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Jihomoravský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.