Byt, 4 izbový

Unikátny 4-izbový strešný pethouse v rezidencii City Gate s výhľadom na dominanty Bratislavy prináša komfortné bývanie v žiadanej lokalite centra mesta. 

Dispozícia bytu na prízemí tvorí vstupná hala s hosťovskou toaletou s umývadlom, práčovňa, obývacia izba s výmerou cez 40 m2, kuchyňa s jedálňou, dve spálne, koridor so šatníkom, dve kúpeľne (jedna s vaňou, druhá so sprchovým kútom). Na poschodí sa nachádza samostatným walk-in šatník, spálňa a kúpeľňa. Obe poschodia disponujú priestrannou terasu s výhľadom na bratislavské dominanty vrátane priameho výhľadu na Bratislavský hrad a Korunovačný kostol. Parkovanie za poplatok je možné v garáži Opera. 

Vybavenie bytu zahŕňa klimatizáciu v každej izbe, drevené eurookná, exteriérové rolety, vinylové podlahy a inteligentnú domácnosť. Kuchyňa je zariadená technickým kameňom s ostrovčekom so zapusteným digestorom. Interiér bytu je štýlovo vybavený s porcelánovým stolom Saporini, ozvučením od Bang & Olufsen a OLED televízorom. Kúpeľne sú vybavené špičkovou sanitou od značky Villeroy & Boch s walk-in sprchovým kútom. 

Funkcionalistická budova so zachovaným monumentálnym schodiskom so vstupom na čip poskytuje svojim obyvateľom strážnu službu 24/7. Súčasťou objektu je divadlo P. O. Hviezdoslava, notár, fitness centrum, obchody a kaviarne.

Budova City Gate je len pár krokov vzdialená od historického SND, Reduty, Starej tržnice a rozmanitej ponuky služieb. V Starej tržnici sa pravidelne konajú obľúbené trhy a food festivaly. Námestie SNP, je miesto, odkiaľ je jednoduché sa dostať hromadnou dopravou do ktorejkoľvek časti Bratislavy.

Interiér bytu 181 m2, terasy 107 m2.

Vybavenie

  • Výťahy

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102094
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    181 m²
  • Terasa
    107 m²
  • Celková plocha
    288 m²
  • Parkovanie
    V Opera garáž 2800 EUR/ročne
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.