Byt, 4 izbový

Kompletne zrekonštruovaný klimatizovaný apartmán s 2 kúpeľňami, veľkou terasou a 2 uzamykateľnými garážami je súčasťou uzavretého a bezpečného obytného komplexu so súkromnou záhradou. Projekt sa nachádza vo veľmi pokojnej, tichej lokalite na okraji Prokopského údolí.

Byt na 2. poschodí bez výťahu pozostáva z obývacej izby s kuchyňou, 2 spální, hosťovskej izby/kancelárie, kúpeľne (so sprchovacím kútom a WC), druhej kúpeľne (s vaňou, bidetom a WC) a vstupnej chodby. Z obývacej izby a oboch spální je prístupná veľká terasa zaručujúca dostatočné súkromie

Rezidenčný projekt vznikol v roku 1998 a byt bol v roku 2021 nákladne zrekonštruovaný podľa návrhu architektonického štúdia. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi AEG (vrátane parnej rúry, umývačky riadu a vinotéky) a je v nej dostatok vstavaných úložných priestorov. Podlahy sú vinylové s podlahovým kúrením v celom byte, miestnosti sú prepojené posuvnými dverami na mieru. Veľkoformátové okná sú v celom byte vybavené predokennými žalúziami. K vybaveniu patrí inteligentná klimatizácia Samsung WindFree s vykurovaním, k dispozícii je aj plynový kondenzačný kotol. Na dome sa v súčasnosti buduje fotovoltaická elektráreň, ktorá zabezpečí čiastočnú energetickú sebestačnosť. Vysadená terasapergolu, markízu, automatické zavlažovanie a sprchu. K bytu patria 2 veľké prepojené uzamykateľné garáže s množstvom úložného priestoru a vlastnou elektrickou zásuvkou využiteľnou napríklad na nabíjanie elektromobilov. Celý oplotený komplex je chránený bezpečnostnou službou a kamerovým systémom.

Príjemná lokalita priamo pri Prokopskom údolí, v krátkej pešej vzdialenosti od materských a základných škôl vrátane školy Scio, množstva detských ihrísk a športovísk, nákupného centra, zdravotníckych služieb, reštaurácií a kaviarní. Deutsche Schule Prag a Japonská škola v Prahe sú v rýchlej dojazdovej vzdialenosti. Dopravné spojenie zabezpečujú autobusy, stanica metra Nové Butovice je vzdialená len niekoľko minút a Pražský okruh je ľahko dostupný autom.  

Možnosť čerpania hypotekárneho úveru s úrokovou sadzbou 1,44 % a fixáciou do 30.6.2029. 

Podlahová plocha 107,9 m2, terasa 62,54 m2. Vo vyhlásení majiteľa je byt uvedený ako byt 3+1.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102884
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    4 992 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    108 m²
  • Terasa
    63 m²
  • Celková plocha
    170 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.