Byt, 2 izbový

Luxusný apartmán v elegantne zrekonštruovanom paláci zo 17. storočia s úchvatným výhľadom na benátske kanály. Moderne zariadený apartmán v Benátkach, konkrétne vo štvrti Sestiere Dorsoduro. S celkovou rozlohou 160 m² a tromi spálňami ponúka dostatok priestoru, či už na bývanie alebo rekreáciu. Byt sa nachádza na 1. poschodí krásneho paláca s výťahom, ktorý má spoločnú záhradu. Výbornú dostupnosť zabezpečuje neďaleká zastávka vaporetta Zattere, ktorá umožňuje jednoduchú a rýchlu dopravu po Benátkach.

Tento priestranný apartmán je zariadený v modernom štýle a má prvotriedne materiály. Podlahy sú vykladané benátskym umelým kameňom a drevenými parketami. Veľké okná poskytujú dostatok svetla a v apartmáne sú viditeľné drevené trámy, ktoré zvyšujú autentickosť priestoru. K dispozícii sú 3 spálne, samostatná kuchyňa a 2 kúpeľne. K bytu patrí pivnica, práčovňa, spoločná záhrada a parkovisko v blízkosti.

Lokalita Dorsoduro ponúka ľahký prístup k mnohým významným benátskym pamiatkam Benátiek. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú významné pamiatky, ako napríklad kostol Santa Maria Gloriosa dei Frari, Gallerie dell'Accademia, zbierka Peggy Guggenheimovej, Ponte di Rialto, námestie Piazza San Marco s bazilikou a palácom Ducale a mnohé ďalšie. Vďaka blízkosti verejnej dopravy sa ľahko a rýchlo dostanete aj k ďalším turistickým atrakciám v Benátkach.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103149
  • Predajná cena
    1 193 080 €
  • Celková plocha
    160 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Benátsko

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.