Byt, Štúdio

Dizajnový juhozápadne orientovaný horský apartmán s balkónom a krásnym výhľadom na zeleň je súčasťou komplexu TRIO Harrachov, ktorý sa nachádza v tichej lokalite v blízkosti lesa a pár krokov od centra obľúbeného letoviska. Tento rekreačný apartmán môže byť nielen druhým domovom, ale aj zaujímavou investičnou príležitosťou.

Z priestrannej obývacej izby s kuchyňou, jedálňou a priestorom na spanie sa vychádza na veľkorysý balkón s priamym výhľadom na les. K dispozícii je aj kúpeľňa (sprchovací kút, umývadlo, toaleta) a chodba s množstvom úložného priestoru vrátane plnohodnotnej chladničky s mrazničkou. Práčka sa nachádza v kuchynskom kúte.

Interiér zútulňuje dubová podlaha, stolárska výroba na mieru či tradičné stoličky TON. K vybaveniu patrí aj mimoriadne veľká posteľ (2 x 2 m), dizajnové svietidlá, televízor LG, drevený jedálenský stôl KAVA HOME, LED svetelné lišty, bezprahové lakované dvere s čiernymi kľučkami a kompletná kuchyňa so spotrebičmi Bosch. Drevené okná majú tepelné a akustické trojsklo, záclony a zatemňovacie závesy. Vykurovanie je ústredné plynové. V kúpnej cene je zahrnuté garážové státie a pivnica ideálna na uskladnenie bicyklov, lyží a iného športového vybavenia. Byt sa ponúka vrátane všetkého vybavenia, takže je možné ho začať okamžite využívať bez ďalších výdavkov.

Harrachov je jedným z najvýznamnejších horských stredísk v Krkonošiach s kompletnou infraštruktúrou a vynikajúcimi podmienkami pre širokú škálu športových aktivít počas celého roka. Komplex sa nachádza pri potoku a lese na úpätí vrchu Hřebínek, neďaleko stanice lanovky vedúcej na obľúbenú Čertovu horu. Medzi ďalšie ľahko dostupné aktivity patrí golf (9-jamkové ihrisko s krytým simulátorom), bobovanie, lanové centrum, plaváreň, krytý bazén alebo paragliding. Hlavná promenáda je blízko, ale zároveň neruší. Vedľa komplexu sa nachádza reštaurácia, ďalšie gastroprevádzky, ako aj potraviny, pošta či bankomaty sú v tesnej blízkosti. Medzi atrakcie strediska patrí Mamutí skokanský mostík, múzeum skla či lyžovania alebo úchvatné Mumlavské vodopády. Z Prahy je Harrachov vzdialený necelé 2 hodiny jazdy autom alebo priamou autobusovou linkou.

Celková podlahová plocha 33 m2, balkón 9 m2, pivnica 2,2 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103516
  • Predajná cena
    238 029 €
  • Podlahová plocha
    33 m²
  • Balkón
    9 m²
  • Celková plocha
    42 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Liberecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.