Apartmán 1+kk

Štýlovo zariadený horský apartmán s balkónom a parkoviskom sa nachádza na úplne pokojnom mieste v blízkosti obľúbeného letoviska Bedřichov a asi 25 km od Ještědu. Apartmán je vhodný na vlastnú rekreáciu aj na investíciu.

Priestor jednotky nachádzajúcej sa na 4. poschodí bytového domu pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom a poschodím na spanie, kúpeľne (sprchovací kút, WC, umývadlo) a chodby. Hlavná miestnosť je presvetlená sklenenou stenou s prístupom na balkón orientovaný na severozápad s krásnym výhľadom na koruny stromov a západy slnka

Dom bol skolaudovaný v roku 2022. Majitelia apartmánov majú k dispozícii výťah, miestnosť na bicykle, práčovňu či detské kryté ihrisko, k jednotke patrí vlastný skibox. Vykurovanie je centrálne a je možné ho ovládať na diaľku pred príchodom. Parkovanie je zabezpečené na uzavretom parkovisku, asfaltová príjazdová cesta je celoročne udržiavaná. Apartmán sa prenajíma cez Booking.com, má hodnotenie Absolútne výnimočný (9,7), ročný príjem je približne 300 000 Kč. 

Pekná a pokojná lokalita mimo hlavného turistického ruchu a zároveň v pohodlnej vzdialenosti od lyžiarskych svahov, Jizerskej magistrály, cyklotrás a turistických chodníkov, v krátkej dojazdovej vzdialenosti sú aj lyžiarske strediská Ještěd, Josefův Důl, Harrachov alebo moderné poľské športové centrum Polana Jakuszycna. V Janově nad Nisou sa nachádza obchod s potravinami, reštaurácia alebo pošta. Cesta z okraja Prahy trvá približne hodinu. 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103723
  • Predajná cena
    178 820 €
  • Podlahová plocha
    25 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    30 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Liberecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.