Byt, 1 izbový

Štýlové bývanie v romantickom pavlačovom dome z 15. storočia s iba 5 jednotkami. V historickom centre metropoly, v malej uličke Haštalskej štvrte v Prahe 1 na Starém Městě v blízkosti Staromestského námestia a náměstí Republiky.

Priestor bytu na 2. poschodí tvorí obývacia izba, kuchyňa, svetlá kúpeľňa (s vaňou so sprchovou zástenou, umývadlom, toaletou a úložným priestorom) a vstupná hala. Rozloženie je možné jednoduchou konštrukčnou úpravou zmeniť na 2+1. K bytu patrí komora prístupná z pavlače.

Kompletná rekonštrukcia bytu bola vykonaná v roku 2004. Zahŕňala novú elektroinštaláciu, plynové kúrenie vrátane inštalácie nových liatinových radiátorov a vyvložkovania komína, renováciu okien do ulice a nových okien do pavlače, výmenu parkiet a kuchynskej linky na mieru s dubovou pracovnou doskou. Ďalšie úpravy bytu sa uskutočnili v roku 2017, keď sa odhlučnil strop v obývacej izbe a nainštaloval nový plynový kotol. Dostatok úložného priestoru poskytujú vstavané skrine. Obývačke dominuje historický a funkčný mramorový krb na drevo zakúpený vo francúzskom starožitníctve a v kúpeľni sa nachádza aj dekoratívny prvok v podobe mramorovej mozaiky. Architektonicky hodnotný historický dom bez výťahu je udržiavaný a v roku 2020 dostal novú fasádu.

Okolie je plné reštaurácií, barov, klubov a kaviarní, ako aj kostolov, synagóg a iných kultúrnych pamiatok. Neďaleko sa nachádza výstavná Pařížská třída, ktorá kontrastuje s kľukatými uličkami Haštalské čtvrti. Záhrady Anežského kláštera sú príjemnou oázou pokoja, v blízkosti sa nachádza aj park Lannova a prechádzka cez most a po schodoch vedie do Letenských sadů. V blízkosti domu sa nachádza zastávka električky, v pešej vzdialenosti je stanica metra linky A alebo B.

Podlahová plocha 59,5 m2, pivnica.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103867
  • Predajná cena
    417 246 €
  • Poplatky za služby
    3 540 Kč mesačne
  • Celková plocha
    60 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.