Byt, 6 izbový

Dizajnový 6-izbový byt plný svetla vyniká úctyhodnou výmerou 250 m² a monumentálnym výhľadom na Bratislavský hrad, Dunaj, Kolibu a prírodu susediaceho Rakúska. Byt je umiestnený na 14. podlaží novostavby sídliacej v blízkosti Sadu Janka Kráľa na hranici Starého Mesta a Petržalky. Súčasťou ceny nehnuteľnosti sú aj parkovacie miesta.

Veľkorysé dispozičné riešenie bytu pozostáva z predsiene, otvoreného priestoru s obývacou izbou, kuchyňou a jedálňou, 2 kúpeľní, 2 toaliet, 6 izieb a 2 priestranných walk-in šatníkov. Interiér je prepojený s exteriérom s pomocou zasklenej lódžie o výmere 17,5 m² a 2 menších lodžií (každá má výmeru 5,6 m²), ktoré lákajú výhľadmi na panorámu Starého Mesta k východom i západom slnka. V byte sa tiež nachádzajú 2 technické miestnosti s výmerou 1,04 m². 

K vysokému štandardu bytu patrí podlahové vykurovanie s vlastným kotlom (kúrenie regulované termostatom v každej miestnosti), stropné chladenie, dizajnový nábytok naprieč celou nehnuteľnosťou, kompletne zariadená kuchyňa so spotrebičmi, práčka. K bytu prislúchajú 3 parkovacie miesta v stráženej nadzemnej garáži v rámci budovy, naviac je možné využiť i  vonkajšie parkovacie státia pre hostí. Bezbariérová budova je vybavená reprezentatívnym vstupom, nonstop ostrahou, kamerovým systémom a vstupom na čip karty cez 2 výťahy.

Byt má výhodnú polohu neďaleko centra, iba pár krokov od nákupného centra Aupark so všetkými potrebnými službami. Lokalita má výborné napojenie na diaľnicu, MHD a cez Starý most je možné pešou chôdzou dôjsť priamo do centra metropoly.

Celková plocha bytu 248 m², podlahová plocha 219 m².

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103938
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    220 m²
  • Loggia
    29 m²
  • Celková plocha
    248 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.