Byt, 2 izbový

Apartmán s výhľadom na zeleň je súčasťou rezidencie, ktorá vznikla kompletnou rekonštrukciou bývalého kaštieľskeho vodného mlyna. Rezidence Trojský mlyn, historická budova po citlivej rekonštrukcii, s pôsobivým vstupným átriom, výťahom, recepciou, parkoviskom a vlastnou záhradou sa nachádza v Prahe 7 – Troji, v bezprostrednej blízkosti zoologickej záhrady, Trojského zámku a obľúbenej cyklotrasy pozdĺž Vltavy.

Priestor bytu na 2. poschodí tvorí obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou, spálňa, kúpeľňa (vaňa so sprchovou zástenou, umývadlová skrinka, bidet, toaleta) a vstupná chodba.

Rekonštrukcia historicky cennej budovy z 15. alebo 16. storočia bola dokončená v roku 2003. Spoločenským priestorom dominuje átrium so skleneným výťahom, v interiéri mlyna sa zachovala pôvodná kamenná klenba nábrežia. Interiér bytu zútulňujú drevené podlahy, odhalené trámy, benátske štuky a zachované pôvodné prvky, dostatok úložného priestoru poskytujú vstavané skrine, kuchyňa je značky Scavolini. Drevom obložené okná majú žalúzie a sieťky proti hmyzu, vstupné dvere sú bezpečnostné, vykurovanie je riešené plynovým kotlom. Vchod do budovy je uzamknutý na čip. Obyvatelia môžu parkovať na vonkajšom parkovisku s elektronickou závorou a majú prístup do kolárne a spoločnej záhrady.

Jedinečná lokalita mimo hlavných ciest alebo rušných ulíc, z jednej strany tečie rieka, z druhej strany sú záhrady Trojského zámku a z tretej zoologická záhrada. V pešej vzdialenosti je aj Stromovka či botanická záhrada. Takmer okolo domu vedie obľúbená cyklotrasa, po ktorej sa dá bezpečne dostať do centra metropoly. Približne 300 m od domu sa nachádza autobusová zastávka s rýchlym spojením na stanicu metra Nádraží Holešovice alebo na zastávku električky. Cesty autom uľahčuje neďaleký vjazd do tunelového komplexu Blanka. V pešej vzdialenosti sa nachádza súkromná materská škola, 2 minúty autobusom základná škola a gymnázium. 

Podlahová plocha 61 m2. 

Byt sa prenajíma za trhové nájomné do apríla 2024.

Vybavenie

  • Výťah

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104079
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    2 600 Kč mesačne
  • Celková plocha
    61 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    4 m²
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.