Byt, 3 izbový

Dizajnový podkrovný mezonet v centre Bratislavy na Heydukovej ulici je súčasťou novej nadstavby v prvorepublikovom dome s výhľadom na Bratislavský hrad a Slavín. 

Plochu bytu na 5. poschodí tvorí denná časť situovaná priamo za zádverím – nachádza sa tu kuchyňa s obývacím priestorom. Dispozíciu ďalej tvoria 2 spálne, 2 priestranné kúpeľne s vaňami a sprchovým kútom, 3 toalety, samostatný šatník (oddelený sklenenou priečkou tvorí priechod medzi spálňou a dennou časťou). Druhé podlažie mezonetu je prístupné prostredníctvom samonosného oceľového schodiska. Na poschodí sa okrem iného nachádza galéria spolu s relaxačným kútom, ktorý disponuje čiernym policovým barom a samostatný priestor slúžiaci na odkladanie vecí. V dome sa nenachádza výťah. 

Interiér bytu je navrhnutý a realizovaný renomovaným architektom, pričom dominantnými prvkami sú funkčný minimalizmus a industriálny štýl. Byt má samostatný kotol, podlahové kúrenie, klimatizáciu v spodnej aj hornej časti – samostatné výduchy aj ovládanie. Súčasťou bytu je aj zariadenie bytu vrátane nábytku, plne vybavenej kuchyne (vrátane varnej dosky, rúry na pečenie, digestora, umývačky riadu a práčky), závesného krbu či 3 veľkých LED televízorov.

Obľúbená rezidenčná lokalita v blízkosti centra mesta poskytuje všetku občiansku vybavenosť vrátane vzdelávacích a zdravotníckych zariadení, obchodov a supermarketov, s bohatými možnosťami športového vyžitia. Rýchla dostupnosť autom ako aj MHD. Príjemná lokalita s neďalekým nákupným centrom Eurovea ponúka večerné prechádzky na obľúbenej Dunajskej promenáde.

Podlahová plocha bytu 125 m2 + balkón 6 m2. V dome sa nenachádza výťah. 

Cena 575 000 EUR.

Vybavenie

  • Klimatizácia

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104476
  • Predajná cena
    575 000 €
  • Celková plocha
    131 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.