Bedřichov Na Skále

Vo svahu na úpätí skalného masívu v obľúbenom horskom stredisku Bedřichov vyrástol komorný obytný komplex Na Skále. Štyri nízkoenergetické novostavby v prémiovom štandarde ponúkajú nadčasový domov v náručí nádhernej prírody Jizerských hôr, len hodinu cesty autom z Prahy.

O projekte 
Komorný obytný komplex Na Skále sa nachádza na južnom svahu bezprostredne susediacom s lesom, odkiaľ sa otvárajú krásne výhľady na protiľahlé údolie. Štýlové drevostavby s fasádou z európskeho smrekovca sú citlivo zasadené do horského prostredia, no zároveň ponúkajú vysoký štandard remeselného spracovania s kvalitnými technológiami, ktoré spĺňajú potreby prémiového bývania. Interiéry horských domov a apartmánov vyhrievajú krby, zatiaľ čo sauna prispieva k dokonalému relaxu. Jeden z domov bude kompletne dokončený vrátane vlastného interiéru navrhnutého renomovaným architektonickým štúdiom. Okolo všetkých budov budú dokončené terénne úpravy s novou výsadbou stromov a trvaliek.

Domy a jednotky 
Domy sú 5-izbové, trojdomy sú 4-izbové. V suteréne sa vždy nachádza garáž, sauna s wellness a technickým zázemím, na prízemí spoločenská časť s obývacím priestorom a terasou a v podkroví súkromná časť so spálňami, šatňami a kúpeľňou. K základnému vybaveniu patrí špičkové tepelné čerpadlo vzduch/voda zn. DAIKIN s napojením na teplovodný systém podlahového vykurovania, drevohliníkové okná s trojsklom a elektricky ovládanými hliníkovými žalúziami, systém inteligentnej domácnosti Loxone s možnosťou ovládania celej budovy prostredníctvom diaľkového prístupu, krbová vložka na drevo v hlavnej obytnej miestnosti s celoplošným výhľadom, veľkoformátová spekaná dlažba, vodovodné batérie od renomovaných európskych výrobcov a vykurovacie rebríky P.M.H. Rosendal v matnej čiernej farbe. Bezpečnosť chráni systém Jablotron

Lokalita

Komplex s vlastnou príjazdovou cestou sa nachádza v dolnej časti obce. Bedřichov, ktorý sa nachádza medzi Jabloncem nad Nisou a Libercom, je jedným z najobľúbenejších stredísk v Jizerských horách, krásna príroda láka návštevníkov k výletom a rekreácii v každom ročnom období. Na svoje si tu prídu bežkári, bežkári, cyklisti, turisti, kolobežkári, rodičia, hubári a všetci milovníci prírodných krás. Priamo v obci sa nachádzajú kaviarne, reštaurácie a obchody s potravinami, kúpalisko, lanový park, lezecká stena a ďalšie športové zariadenia. Miesto je veľmi dobre dostupné, cesta z Prahy trvá niečo vyše hodiny. 

Viac informácií nájdete na webovej stránke projektu www.bedrichov-naskale.cz.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Jablonec nad Nisou, Bedřichov, Liberecký kraj
  • PENB
    A
  • Referenčné číslo
    102708

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Liberecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.