BARRANDEZ-VOUS

Projekt Barrandez-vous, situovaný v tradičnej štvrti s rýchlym dosahom do centra, vznikol ako nadčasový obytný komplex dvoch budov s množstvom zelene a veľkoformátovými oknami. Názov projektu v sebe spája názov lokality a francúzsky výraz pre romantické stretnutie, ktoré podporuje súkromný park navrhnutý renomovaným štúdiom Flera. Dokončené a skolaudované.

O projekte
Priestor medzi dvoma organicky tvarovanými budovami vyplní park so stromami, kvetmi a okrasnými trávami, ktorý navrhlo záhradné štúdio Flera. Bude tu kaviareň, steny na sedenie, relaxačné kútiky a bežecká dráha.Projekt poskytne celkovo 169 vzdušných a svetlých bytových jednotiek od 1-izbových až po 4-izbové byty. Niektoré budú mať vlastnú záhradu, lodžiu alebo zelenú strešnú terasu.

Apartmány
Jednotky s rozlohou od približne 30 m2 do 126 m2 budú dokončené vo vyššom štandarde vrátane veľkých okien, drevených trojvrstvových podláh, povrchov terás s dreveným podlahovým roštom, veľkoformátových obkladov, dizajnovej sanitárnej keramiky od popredných výrobcov, bezpečnostných vstupných dverí a interiérových dverí. Panelové vykurovacie telesá v kombinácii s podlahovými konvektormi budú napojené na diaľkové vykurovanie. Garážové státie a pivnica môžu byť voliteľne doplnené (nie je podmienkou).

Lokalita
Významná prvorepubliková obytná štvrť, veľké bytové domy boli dostavané v 80. rokoch minulého storočia, aby vytvorili plnohodnotnú infraštruktúru. V bezprostrednej blízkosti projektu sa nachádzajú materské a základné školy, supermarkety, pošta, drogéria, reštaurácie, poliklinika, lekárne a bankomaty. Lokalita je ľahko dostupná, nachádza sa približne 15 minút od stanice metra Smíchovské nádraží, má priame električkové spojenie do centra mesta a ľahký prístup na Pražský okruh. Štvrť je obklopená veľkými prírodnými parkami s množstvom prírodných pamiatok – Prokopským a Dalejským údolím na jednej strane a Radotínsko-Chuchelským hájom na strane druhej.

Pre kompletný zoznam jednotiek kontaktujte našu kanceláriu.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 5, Barrandov, Hlavní město Praha
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    37718

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.