Developerský projekt

Tento jedinečný projekt s 8 klimatizovanými vilami sa nachádza v jednej z najatraktívnejších destinácií na Jadrane. Najbližšie letisko je vzdialené iba 15 km a ponúka priame spojenie s väčšinou európskych miest. Neďaleko je tiež mesto chránené UNESCO, niekoľko prestížnych prístavov a dva národné parky. Predpokladaný termín dokončenia jar 2021.

Nádherné, samostatne stojace vily s veľkosťou od 300 do 400 m2 sú postavené na pozemku o rozlohe cca 6 000 m2 a každá vila má prekrásny panoramatický výhľad na Jadranské more. Dispozične sa skladajú z otvorenej obývacej izby, jedálne a plne vybavenej kuchyne, 4 až 6 spální s vlastnými kúpeľňami, terasou, vonkajším vyhrievaným bazénom a garážou. Dve vily najbližšie k pobrežiu majú aj výťah a vírivku.

Stavby sa môžu pochváliť moderným dizajnom, vysoko kvalitnými povrchovými úpravami a precíznym výberom materiálov. Z komplexu vedie priamy prístup na súkromnú pláž a mólo s možnosťou zakotviť loď aj jachtu. Možno zabezpečiť úplnú správu majetku (rezervácia, rokovania s hosťami, upratovanie, údržbu).

S bohatou históriou, dlhým členitým pobrežím chráneným mohutnou hradbou hôr, veľkými národnými parkami a nádhernými ostrovmi je Dalmácia jednou z najkrajších oblastí Chorvátska.

Interiér 2 710 m2, pozemok 5 839 m2.

Očakávaný prevádzkový zisk je viac ako 500 000 eur ročne.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Omis, Istria, Stredná Dalmácia
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Referenčné číslo
    38963

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.