Ostrov

Súkromný kúsok raja na predaj, to je Odysseova zátoka, celý polostrov na ostrove Itaka. Nádherná oblasť s rozlohou viac ako 100 hektárov zahŕňa vzrastlú vegetáciu, dlhé pobrežie so skrytými zátokami, rôzne typy pláží a niekoľko domov.

Objekt pozostáva z 9 domov postavených v 60. rokoch 20. storočia s hravými svetlými interiérmi a záhradami s vonkajším posedením priamo pri pláži. Interiéry pozostávajú z foyer, obývacích izieb s krbmi, jedální, 9 spální, 8 kúpeľní, 2 kuchýň, priestorov pre personál a vonkajších budov.

Pozemok je kopcovitý, s nedotknutou prírodou a plošinami umožňujúcimi pôsobivý výhľad na hlboké modré Iónske more. Osem pláží láka na kúpanie a vodné športy a v ponuke je aj 12-metrový typický grécky čln caique kotviaci pri móle, ktorý uľahčuje výlety do malých zátok.

Tento jedinečný objekt sa nachádza v odľahlej časti Itaky, domova Homérovho hrdinu Odysea. História ostrova siaha až do 4. storočia pred naším letopočtom. Preskúmajte malebné dedinky, kostoly, taverny a celé pobrežie tejto autentickej časti Grécka pešo, na bicykli alebo na lodi.

Úžitková plocha 848 m2, rozloha pozemku viac ako 100 hektárov.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103286
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Celková plocha
    848 m²
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie ostrovy v lokalite Iónske ostrovy

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.