Pozemok

Viac ako tisícimetrový stavebný pozemok s úchvatnými výhľadmi na Radotínsko-Chuchelský háj a na metropolu Prahy sa rozkladá v rezidenčnej oblasti s pokojnou atmosférou a dobrým dosahom služieb.

Na pozemku teraz stojí kompletne podpivničený dom (z roku 1928) so zastavanou plochou 123 m2, určený na demoláciu či rekonštrukciu. Siete elektro, vodovodu a plynu sú na pozemku, kanalizácia pri hranici pozemku. Na časti pozemku rastie ovocný sad. Podľa územného plánu sa jedná o plochu čisto obytnú (značka OB), hlavné využitie: plochy na bývanie.

Rezidenčná štvrť obklopuje rozľahlý prírodný park Radotínsko-Chuchelský háj, ktorý zaručuje pokojné príjemné prostredie s čistým vzduchom. Centrum Veľké Chuchle s materskou a základnou školou poštou, predajňou potravín je vzdialené iba asi 2 minúty jazdy autom. Autobusom, ktorý stavia priamo pri dome, je možné sa počas necelej štvrťhodiny dostať k stanici metra Smíchovské nádraží, výborné spojenie s centrom zaisťujú aj početné vlakové spoje.

Celková plocha 1039 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101570
  • Predajná cena
    751 043 €
  • Cena za m²
    722.90 €
  • Celková plocha
    1 039 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.