Pozemok

V okrese Topoľčany ponúkame na predaj pozemok o rozlohe 137 ha. Na pozemku bol navrhnutý športovo-rekreačný areál s golfovým ihriskom, hotelom a obytnou zónou, na ktorý bolo vydané stavebné povolenie. Pozemok je vhodný ako aquapark (vykonaný inžiniersko-geologický prieskum s vrtmi), umiestnenie fotovoltaických panelov alebo logistiku. 

K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta napojená na hlavnú cestu, ktorá je vzdialená len 1 km. Navrhované rozšírenie diaľnice R8 ma naplánovaný zjazd z diaľnice iba 2 km od pozemku.

Inžinierske siete sú v dosahu. Hranicu pozemku tvorí potok. K pozemku bola vypracovaná EIA a pozemok je vyňatý z pôdneho fondu.

Výborne lokalizovaná parcela je vzdialená iba 25 minút od letiska v Piešťanoch, krajské mesto Nitra je vzdialené iba 30 minút jazdy autom a Bratislava necelú hodinu.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102580
  • Predajná cena
    12 303 000 €
  • Cena za m²
    9 €
  • Celková plocha
    1 367 000 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Nitriansky kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.