Pozemok

Rozsiahly pozemok s platným stavebným povolením sa nachádza v krásnej lokalite v prírodnom prostredí na okraji obce Čestice, ktorá leží na úpätí Šumavy, asi 5 minút jazdy autom od Volyne, 10 minút od Strakoníc a asi 30 minút od Kašperských hôr.

Podľa územného plánu ide o pozemok pre vidiecke bývanie, projekt počíta s 300 m2 zastavanej plochy. Elektrická prípojka a optický kábel sú na pozemku, voda bude riešená studňou, odpad domovou čističkou odpadových vôd, vykurovanie podľa stavebného povolenia geotermálnym vrtom a splyňovacím kotlom na drevo. Termín ukončenia stavby je stanovený do 31. decembra 2027

Čestice sú malá obec obklopená krásnou zvlnenou krajinou pretkanou turistickými a cyklistickými trasami. V obci, ktorej dominantou je gotický kostol svätého Jána Křtitele a barokový zámok s parkom, sa konajú kultúrne podujatia, je tu materská a základná škola, obchod s potravinami a reštaurácia, ďalšia občianska vybavenosť sa nachádza vo Volyni a Strakoniciach. Čestice majú autobusové spojenie s okolitými sídlami. 

Celková rozloha 7 435 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102754
  • Predajná cena
    234 453 €
  • Cena za m²
    31.50 €
  • Celková plocha
    7 435 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Jihočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.