Pozemok

Pozemok s rozlohou 1 772 m2 so stavebným povolením na výstavbu rodinného domu sa nachádza v bezpečnej a pokojnej uzavretej rezidenčnej štvrti na okraji Prahy, v časti Osnice v Jesenici, priamo na okraji krásneho Průhonického parku, zapísaného na zozname svetového dedičstva UNESCO.

Rovinatý zatrávnený a upravený pozemok je ideálny na výstavbu rodinného domu. K pozemku sú privedené všetky inžinierske siete a vedie k nemu spevnená cesta. Vydané stavebné povolenie; pre viac informácií kontaktujte našu kanceláriu. Rozsah zastavanej plochy je maximálne 15 % plochy pozemku.

Lokalita s veľmi nízkou hustotou zástavby, a teda veľkým podielom zelene, poskytuje blízky kontakt s prírodou a dosah všetkých služieb. V blízkosti sa nachádza materská škola a prestížna medzinárodná škola Sunny Canadian School je vzdialená len približne 5 minút. V blízkosti sa nachádza aj niekoľko detských ihrísk, golfové odpaliská, tenisové kurty, ihriská na plážový volejbal a jazdecké kluby. Ďalšia občianska vybavenosť je dostupná v neďalekých Průhoniciach alebo Kunraticiach, výbornú dostupnosť zabezpečuje blízke napojenie na Pražský okruh a diaľnicu D1, cesta na okraj Prahy trvá necelých 10 minút, verejnú dopravu zabezpečuje prímestský autobus s konečnou stanicou pri metre Opatov.

Celková rozloha 1 772 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103051
  • Predajná cena
    790 781 €
  • Cena za m²
    446.30 €
  • Celková plocha
    1 772 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.