Rybník

Ponuka vodnej plochy – rybníka s rozlohou 70 499 m2. Súčasťou predaja sú aj 2 rekreačné budovy na brehu. Nehnuteľnosť sa nachádza v krásnej prírode na rozhraní Středočeského, Jihočeského a Plzeňského kraje medzi chránenými oblasťami Brdy a Orlík.

Rybník vrátane meandra je historickou vodnou plochou, ktorá je v súčasnosti prenajatá rybárskemu podniku, ktorý v nej chová kapry. Je možné pokračovať v prenájme, ale samozrejme aj samostatne hospodáriť alebo organizovať športový rybolov

Na brehu vody sa nachádza jedna obývateľná, udržiavaná chata, druhá chata má stavebné povolenie na rekonštrukciu. Projekt realizácie je súčasťou ponuky, rovnako ako projekt úpravy záhrady od rešpektovaného ateliéru. 

Prístup k rybníku je celkom bezproblémový po asfaltovej ceste, ktorá vedie pozdĺž celého západného brehu, k chatkám vedie lesná cesta. Rybník je z východnej strany ohraničený hustým lesom. Na južnej strane sa nachádza zástavba rodinných domov, neďaleko je aj romantická zrúcanina, ku ktorej vedie turistický chodník. Občianska vybavenosť je dostupná v neďalekých Bělčicích a v obci Blatné.

Celková výmera pozemku je 71 439 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103177
  • Predajná cena
    590 105 €
  • Cena za m²
    8.30 €
  • Celková plocha
    71 439 m²
  • Pozemok
    Rybník
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Jihočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.