Pozemok

Exkluzívny predaj rovinatého, stavebného pozemku s výborným umiestnením v malebnej časti Strmé Vŕšky v Záhorskej Bystrici.

Oplotená parcela sa predáva vrátane právoplatného stavebného povolenia na výstavbu rekreačnej nehnuteľnosti so zastavanou plochou 70 m2 a s možným rozšírením o podkrovie. Na pozemku sa nachádza nová prípojka elektriny. K pozemku prináleží taktiež spoluvlastnícky podiel na prístupovej ceste o veľkosti 57 m2 a spoločná studňa s vlastnou prípojkou.

Pozemok disponuje trávnikom, listnatými stromami i ihličnanmi a chatkou. 

Záhradkárska oblasť Strmé Vŕšky v Záhorskej Bystrici poskytuje súkromie a pokojné bývanie v prostredí lesov Malých Karpát. Napojenie na diaľnicu a MHD je bezproblémové. V blízkosti sa nachádzajú školy, zdravotné stredisko, zubár a supermarkety Tesco či Billa. Výhodou štvrte sú rekreačné aktivity ako je turistika, cyklistika, tenisové kurty, športové ihriská. 

Výmera pozemku 758 m2 + 57 m2 podiel na prístupovej ceste.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103423
  • Predajná cena
    165 000 €
  • Cena za m²
    202.50 €
  • Celková plocha
    815 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.