Rodinný dom, 5 izbový

Novostavba 5-izbového rodinného domu s výhľadom na jazero Domaša ponúka široké možnosti aktívneho relaxu v prírode pre všetkých členov rodiny. Stavba je vhodná na celoročné bývanie, či rekreačné účely.

Dispozíciu rekreačnej chaty na prízemí tvorí vstupná hala, priestranná obývacia izba s jedálenskou časťou, kompletne vybavená kuchyňa vrátane umývačky riadu, dvoch chladničiek a indukčnej dosky. Ďalej sa tu nachádza kúpeľňa s toaletou a walk-in sprchovým kútom obloženým mramorom s podomietkovou batériou a technická miestnosť. Z obývačky je výstup do zasklenej terasy a do záhrady s výhľadom na priehradu Domaša. Prvé poschodie domu tvoria dve spálne s výstupom na balkón, kúpeľňa s walk-in sprchovým kútom, toaletou a dvoma umývadlami. Druhé poschodie domu tvorí izba s balkónom, kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom.

Každá z izieb disponuje šatníkom. Parkovanie pre šesť áut je možné pred domom. 

Kúpa nehnuteľnosti v atraktívnej lokalite je vhodná nielen pre obytné účely, ale aj pre investičné využitie.

Vybavenie objektu zahŕňa krb obložený mramorom v obývačke, hliníkové okná, klimatizáciu a TV v každej izbe, septik a studňa. Na rovinatom, krásne upravenom pozemku sa nachádza detské ihrisko s trampolínou, montovaný bazén, dva grily, relaxačná drevená kaďa a vonkajšia kuchyňa

Dom sa nachádza 3 minúty pešo od pláže na priehrade Veľká Domaša, hotel Zelená Lagúna je vzdialený iba 2 minúty autom a do 30 minút jazdy autom sa nachádzajú okresné mestá Prešov, Humenné a Vranov nad Topľou. V rekreačnom stredisku je prístav výletnej lode a lokalita takisto ponúka výborné možnosti kúpania, vodných športov, rybolovu, hubárčenia, cyklistiky a turistiky v okolitých lesoch.

Interiér 150 m2, terasa a balkóny 59 m2, pozemok 2 090 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101754
  • Predajná cena
    499 990 €
  • Podlahová plocha
    150 m²
  • Balkón
    59 m²
  • Úžitková plocha
    209 m²
  • Pozemok
    2 090 m²
  • Parkovanie
    na pozemku
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Prešovský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.