Rodinný dom, 5 izbový

Pohodlné bývanie uprostred veľkej, rovinatej a starostlivo udržiavanej záhrady zaručujúcej dokonalé súkromie a spojenie s prírodou poskytuje dizajnová drevená stavba z roku 2019 v malebnej lokalite na okraji Prahy. Vysoko nad údolím Vltavy, obklopená veľkým prírodným parkom a zároveň v krátkej dojazdovej vzdialenosti od občianskej vybavenosti.

Vstupné podlažie pozostáva z obývacej izby spojenej s jedálňou, kuchyne a terasy, chodby, technickej miestnosti a kúpeľne (so sprchovacím kútom a WC). Na poschodí sa nachádza hlavná spálňa so šatníkom, ďalšie 3 spálne a kúpeľňa (s vaňou a WC).

Drevená stavba bola dokončená v roku 2019. Veľkoformátové francúzske okná s trojsklom presvetľujú svieži interiér v modernom dizajne a umožňujú nádherný výhľad do záhrady. K útulnosti prispievajú krbové kachle a drevená podlaha, zatiaľ čo samoregulačný systém podlahového vykurovania udržiava príjemnú teplotu počas chladných dní. Strešné okná sú vybavené vonkajšími termožalúziami a vnútornými zatemňovacími žalúziami, vonkajšie žalúzie majú elektronické ovládanie. Časť záhrady s terasou, pergolou, letným kinom a bazénom je koncipovaná ako relaxačná, v úžitkovej časti sa nachádzajú vyvýšené zeleninové záhony a skleník. K dispozícii je aj záhradný domček s dielňou a 3-4 parkovacie miesta. Bazén s dĺžkou 3x8 m s vyhrievanou slanou vodou je možné zastrešiť pohyblivou drevenou terasou. Dom a pozemok s príjazdovou cestou sú strážené bezpečnostným systémom. Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod a má vlastnú studňu a retenčnú nádrž na dažďovú vodu, kanalizácia je riešená domovou čističkou odpadových vôd. 

Miesto sa nachádza v bezprostrednej blízkosti pražskej štvrte, takže je možné využívať občiansku vybavenosť nielen v Zdiboch, ale aj v Prahe. Dopravné spojenie je zabezpečené autobusovou dopravou, dostupnosť sa ešte zlepší po dokončení električkovej trate do Zdib (predpokladaný termín v roku 2027). Krásna a divoká okolitá príroda nielen v Drahanskom údolí sa dá preskúmať pešo alebo na bicykli, obľúbená cyklotrasa pozdĺž rieky Vltavy je vzdialená asi 1,5 km. 

Úžitková plocha 142 m2, zastavaná plocha 70 m2, záhrada 935 m2, pozemok 1 005 m2. 

Dom je skolaudovaný ako stavba na rodinnú rekreáciu (má súpisné číslo).

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101819
  • Predajná cena
    830 519 €
  • Podlahová plocha
    142 m²
  • Zastavaná plocha
    70 m²
  • Záhrada
    935 m²
  • Pozemok
    1 005 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.