Rodinný dom, 4 izbový

Priestranný a vzdušný rodinný dom obklopený pekne upravenou záhradou s nenáročnou údržbou v obci Jirny na okraji Prahy, ktorá je pohodlne dostupná za pár minút prímestským autobusom alebo autom.

Prízemie pozostáva z priestrannej obývacej izby s knižnicou, jedálne a kuchynského kúta, špajze, kúpeľne, chodby so vstavanými skriňami, schodiskovej haly a technickej miestnosti. Obývacia izba je prepojená s krytou terasou, z ktorej je možné pokračovať ďalej do záhrady. Na poschodí sa nachádzajú 3 spálne, kúpeľňa (s vaňou a sprchovacím kútom) a terasa prístupná z dvoch spální. Podkrovný priestor ponúka veľký úložný priestor.

Dom s názvom Rondo light bol postavený v roku 2004 podľa jedinečného architektonického návrhu inšpirovaného klasickým tvarom rímskeho rondelu. Stavba vyniká netradičným dizajnom s množstvom úložných priestorov. Interiér je plne klimatizovaný, ozvučený audio technikou Bovers & Wilkins a je v ňom alarm napojený na PCO, okná sú bezpečnostné. Obývačku zdobí krbová pec s krbovou vložkou, ktorá privádza teplý vzduch na poschodie, vykurovanie zabezpečuje aj nový elektrický kotol (plynová prípojka do domu v mieste). Budova má hodnotenie energetickej hospodárnosti C. Parkovanie je zabezpečené v samostatne stojacej dvojgaráži so zázemím pre záhradnú techniku. Horná terasa je tienená elektricky ovládanou pergolou, záhrada je udržiavaná automatickým zavlažovacím systémom, k dispozícii je retenčná nádrž na dažďovú vodu. 

Obec Jirny má výbornú občiansku vybavenosť, v pešej dostupnosti sa nachádza štátna materská a základná škola, súkromná česko-anglická materská a základná škola, zdravotné stredisko, pošta, potraviny, pohostinstvo, futbalové ihrisko či tenisové kurty. Veľkou výhodou je blízkosť rozsiahleho Klánovického lesa, v blízkosti sa nachádzajú aj 2 golfové ihriská: Mstětice a Golf Black Bridge. Do Prahy sa ľahko dostanete autom po diaľnici D11, parkovisko P+R na Černom moste je vzdialené asi 5 minút a na stanicu metra premáva prímestský autobus. Z neďalekej železničnej stanice je možné dostať sa do centra na Masarykovo nádražie za 20 minút. 

Úžitková plocha 248,74 m2 (z toho interiér domu 150 m2, terasa 36,74 m2, úžitková plocha podkrovia 25 m2, garáž a záhradný domček 62 m2), zastavaná plocha 184 m2, pozemok 804 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101860
  • Predajná cena
    Rezervované
  • Podlahová plocha
    150 m²
  • Terasa
    37 m²
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    249 m²
  • Záhrada
    620 m²
  • Pozemok
    804 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.