Rodinný dom

Jedinečná ponuka bývalého statku z polovice 19. storočia, kde vďaka absolútne precíznej rekonštrukcii vzniklo nadštandardné bývanie v súčasnom komforte, ktoré nenarušuje pôvodný historický ráz budovy. Pozemok s rozlohou cca 1 ha sa nachádza na výbornom mieste na samote, len 270 m od pláže lipenskej priehrady.
 

Dom je rozdelený na 5 samostatných apartmánov, garáž, spoločné priestory (biliardová miestnosť, kuchyňa, technická miestnosť atď.).

Kompletná rekonštrukcia prebehla v rokoch 2020-23. Dom je dokonale zateplený a izolovaný, vďaka čomu spĺňa parametre energeticky veľmi úspornej budovy triedy B. Okná a eurookná, parapety, parkety, kazety a vchodové dvere sú dubové, všetky sklá na prízemí sú bezpečnostné. K vybaveniu patrí HD kamerový systém, detektory dymu, poplašný systém, čadičová dlažba, dubová kuchyňa vybavená spotrebičmi AEG a SMEG, keramické vypínače a zásuvky, dizajnové svietidlá, zreštaurovaný veľký americký sporák a veľká pec Defiant. Vykurovanie domu je riešené tepelným čerpadlom (5 vrtov po 120 m), celý dom vrátane garáže má podlahové kúrenie. Dom má 2 zdroje vody (pitná voda z vrtu a vonkajšia voda z prameňa nad domom). Terasy sú z dubových trámov, kamenné dosky sú zo starej rakúskej žuly. K domu patrí priestranné parkovisko (cca 450 m2) vydláždené žltou žulou. Na pozemku sa nachádza rybník s rozlohou cca 400 m2 napájaný výdatnými spodnými prameňmi. Pozemok je kompletne oplotený dreveným plotom zo smrekovca, čiastočne s podmurovkou. Prístupová cesta je asfaltová. 

Miesto je neuveriteľne tiché a pokojné, k domu vedie len cesta so zákazom vjazdu (cesta je vo vlastníctve Lesů České republiky). V okolí sa nesmie nič stavať, je tu chránená oblasť a vtáčia rezervácia. Krásne miesto je súčasťou Frýdavy, ktorá sa nachádza oproti Frymburku, prístupná prívozom. V zime je možné využiť okolité bežkárske trate, blízke lyžiarske strediská alebo Lipenskou ledovou magistrálu.


Úžitková plocha 620 m2, zastavaná plocha 383 m2, pozemok 9 871 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102415
  • Predajná cena
    1 976 952 €
  • Poplatky za služby
    11 500 Kč
  • Podlahová plocha
    620 m²
  • Garáž
    Áno
  • Pozemok
    9 871 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Jihočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.