Rodinný dom, 6 izbový

Elegantný rodinný dom s veľkorysou záhradou s vyhrievaným bazénom a trojgarážou stojí na atraktívnom mieste v pokojnej ulici mesta Malacky, ktoré spája výhody mesta s prírodou poskytujúcou potrebný relax a vytvára tak dokonalé podmienky na kvalitný život. 

Dispozíciu priestranného bungalovu tvoria priestranná vstupná hala, dve samostatné toalety s umývadlom, tri samostatné walk-in šatníky, obývacia izba s krbom a TV, priestranná kuchyňa s jedálenským stolom až pre 12 ľudí, špajza, práčovňa, technická miestnosť, serverovňa, kúpeľňa s masážnou sprchou a masážnou vaňou, tri spálne s východom na terasu. Súčasťou domu je tiež garáž pre tri autá, ďalšie autá je možné zaparkovať na veľkorysom pozemku o rozlohe takmer 2800 m2. Vstup do upravenej zelenej záhrady s anglickým trávnikom je možný z obývačky i jedálne.

Na pozemku sa nachádza studňa, automatický zavlažovací systém, gril či vyhrievaný bazén

Interiér domu tvoria kvalitné drevené podlahy, plne vybavená kuchynská linka s pracovnou doskou z kameňa, AEG spotrebičmi vrátane kávovaru, drtičkou odpadu či vstavanou váhou. Ozvučenie v celom dome je zabezpečené technikou od značky Bose. K uživateľskému komfortu a bezpečiu prispieva videovrátnik, o udržateľnú energiu sa starajú solárne panely.

Príjemná lokalita v lone Malých Karpát poskytuje okrem kompletnej občianskej vybavenosti a blízkych služieb i reštaurácie, nákupné centrá (OC Malavia), materskú či základnú školu, letné kúpalisko alebo pohyb na čerstvom vzduchu v atraktívnom Zámockom parku neďaleko domu či v Záhorskej cyklomagistrále

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102587
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    301 m²
  • Garáž
    Áno
  • Pozemok
    2 785 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.