Rodinný dom, 4 izbový

Táto exkluzívna vila s výhľadom na more a pridaným domom pre hostí ponúka úplne jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí túžia po luxusnom bývaní na pobreží Argentario v Toskánsku. Nehnuteľnosť je v perfektnom stave a poskytuje 4 spálne. Vilu a dom pre hostí obklopuje udržiavaná záhrada s rozlohou 800 m² s krásnym výhľadom na more. Nad vilou by sa dal vybudovať bazén, ktorý by umocnil celkový zážitok z bývania. Orientácia na západ ponúkne každý večer úchvatný výhľad, keď slnko zapadá do Tyrhénskeho mora vedľa ostrovov toskánskeho súostrovia.

Interiér vily má celkovú plochu 370 m² so 4 spálňami a 6 kúpeľňami. Dom pozostáva z 3 podlaží: suterén, prízemie a prvé poschodie. V dome presvetlenom bohatými okennými plochami sa nachádzajú napríklad drevené trámy, kamenné krby, keramické a terakotové podlahy a možnosť vybudovania bazéna. Dom je tiež obklopený veľkou krásne vydláždenou terasou s pergolou, pohovkami a stolmi, nachádza sa tu aj detské ihrisko. Výhodou polohy na vrchole pozemku je úchvatný výhľad na západy slnka.

Vďaka tejto polohe je možné rýchlo sa dostať do niekoľkých centier Argentaria so všetkými službami (Porto Santo Stefano, Monte Argentario, Porto Ercole) a ďalších miest v Toskánsku (Grosseto, Orbetello, Saturnia, Punta Ala, Montalcino, Siena). Za 2 hodiny sa môžete dostať do Ríma. Celá oblasť ponúka širokú škálu kultúrnych a relaxačných aktivít, či už ide o návštevu historických pamiatok alebo oddych na pláži.

Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú kombináciu luxusu, prírodných krás a možnosti oddychu pri mori v jednej z najatraktívnejších lokalít na talianskom pobreží.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103094
  • Predajná cena
    3 515 609 €
  • Podlahová plocha
    370 m²
  • Pozemok
    20 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Toskánsko

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.