Rodinný dom

Objavte túto nádhernú vilu zo 16. storočia, ktorá sa nachádza v blízkosti stredovekého mesta v provincii Lucca v Toskánsku. Objekt sa môže pochváliť krásnym parkom, kaplnkou a bazénom. Pozostáva z niekoľkých budov vrátane hostinca, starej stajne a stodoly, spolu viac ako 1 800 m2 obytnej plochy. Zatiaľ čo vila potrebuje rekonštrukciu, hostinec je vo výbornom stave a pravidelne sa prenajíma turistom. K nehnuteľnosti patrí aj 5,8 ha pozemku s parkom, malou vinicou a 100 olivovníkmi.

Takmer 400 rokov staré sídlo má 9 spální a 4 kúpeľne. Hoci si vyžaduje menšiu údržbu, stále si zachováva svoj šarm a výborný stavebný stav. Vedľa vily sa nachádza stará stodola, ktorá ponúka ďalší potenciálny priestor pre personál alebo hostí. K dispozícii je aj kompletne zrekonštruovaný dom pre hostí so 6 spálňami a 5 kúpeľňami.

V záhrade nájdete bazén s rozmermi 12 x 6 m obklopený terakotovými dlaždicami, vybavený ležadlami a altánkami – ideálne miesto na raňajky a aperitívy pri bazéne. K nehnuteľnosti patrí aj kaplnka zdobená freskami, skladové priestory, oranžéria a vinica. Ďalšou atrakciou je nádherne upravený anglický park s veľkými otvorenými plochami bez ciest a múrov, ktorý poskytuje dostatok priestoru na vonkajšie aktivity. Jednou z významných výhod tejto nehnuteľnosti je dobre udržiavaná záhrada spolu s vínnou pivnicou, skladom náradia, očarujúcou kaplnkou a dostatkom priestoru na vonkajšie aktivity. 

Ubytovacie zariadenie má výhodnú polohu, necelý 1 km od najbližších služieb a len niekoľko minút jazdy autom od historického centra mesta Lucca v Toskánsku. Strategická poloha umožňuje ľahký prístup do Florencie a ďalších častí Talianska prostredníctvom rozsiahlej železničnej a cestnej siete. V blízkosti sú k dispozícii základné služby, oblasť ponúka širokú škálu kultúrnych a rekreačných aktivít a je ľahko dostupná z letísk v Pise, Florencii, Bologni a ďalších mestách. Vďaka blízkosti historického mesta Lucca a nádhernej toskánskej prírody ponúka táto nehnuteľnosť ideálnu kombináciu pokoja a pohodlia.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2
  • Pôdorys 3

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103095
  • Predajná cena
    3 976 934 €
  • Pozemok
    58 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Toskánsko

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.