Rodinný dom

Unikátna stavba barokového špejcharu so zachovanými významnými architektonickými a remeselnými prvkami v romantickej krajine Josefa Ladu, pri meandrujúcej rieke Sázave, obklopená lesmi s romantickými zrúcaninami a zároveň pár minút jazdy od Prahy. Súčasťou ponuky je architektonický návrh rekonštrukcie objektu a platné stavebné povolenie.

Dom je pred kompletnou rekonštrukciou, dispozícia jednotlivých miestností je úplne variabilná a konečné usporiadanie závisí od nového majiteľa. Podľa architektonického návrhu renomovaného ateliéru bude na prízemí spoločenská časť s kuchyňou, jedálňou a otvoreným krbom, sociálne a technické zázemie a wellness so saunou. Prvá úroveň podkrovia má byť rozdelená na niekoľko miestností sklenenými priečkami, zatiaľ čo hornú úroveň (na hambálku) majú tvoriť dve miestnosti s príslušenstvom. 

Budova zo začiatku 17. storočia je nehnuteľnou kultúrnou pamiatkou, projekt rekonštrukcie a modernizácie je schválený príslušnými orgánmi. Plánuje sa vonkajšie točité schodisko, prístavba altánku a fotovoltaické panely na zníženie nákladov na energiu. Budova má všetky prípojky inžinierskych sietí: vodu, kanalizáciu, plyn a elektrinu a slaboprúd.   

Absolútne úžasné miesto sa nachádza pri rieke Sázava, neďaleko kúpaliska v prvorepublikovom štýle, železničnej zastávky Posázavského Pacifiku či ikonickej zrúcaniny hradu Hláska, známej z obrazov Josefa Ladu. Obľúbená rekreačná oblasť s hustými lesmi je vzdialená len niekoľko minút jazdy od Prahy, diaľnica D1 je vzdialená 10 minút.

Úžitková plocha 451 m2, zastavaná plocha 213 m2, záhrada 435 m2, pozemok 648 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103724
  • Predajná cena
    302 007 €
  • Zastavaná plocha
    213 m²
  • Pozemok
    648 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    Nevyžaduje sa
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.