Rodinný dom, 4 izbový

Nový 4-izbový rodinný dom na predaj je vybavený vo vysokom štandarde s inteligentnou domácnosťou Loxone a parkovaním pre štyri automobily. Dom je situovaný v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti a zároveň v obklopení prírody vhodnej na relaxačné prechádzky lesom či na cykloturistiku. Výborná dostupnosť do centra mesta, iba 10 minút jazdy autom.

Dispozíciu prízemia tvorí obývacia izba s presklenou stenou s výhľadom na priľahlú zeleň a okolité lesy, kuchyňa so špajzou, jedálenská časť a hosťovská toaleta. Z obývačky aj kuchyne je vchod na veľkú terasu. Poschodie domu sa skladá z  nočnej časti – hlavnej spálne so vstavaným šatníkom a en-suite kúpeľňou s walk-in sprchovým kútom a toaletou, ďalších dvoch spální, druhej kúpeľne s vaňou a toaletou. Každá spálňa disponuje francúzskym balkónom.
Zapustené podlažie domu tvorí garáž pre dve autá s prechodom do predsiene so vstavaným šatníkom a priestrannej technickej miestnosti s práčovňou.

Vybavenie novostavby tvoria hliníkové trojsklené okná, vonkajšie elektrické hliníkové žalúzie, drevené podlahy, podlahové kúrenie, chladené stropy zabezpečené tepelným čerpadlom, inteligentná domácnosť Loxone, tepelné čerpadlo, kamerový systém, alarm, automatické závlahy, krb v obývačke, batérie HansGrohe, sanita Duravit, kuchynské vstavané spotrebiče nemeckej značky Bosch.

Umiestnenie samotného domu je vo výbornej lokalite, ktorá ponúka všetky služby dostupné v obchodnom centre Vivo. Volnočasové aktivity zastrešuje neďaleký plavecký bazén, wellness na Pasienkoch alebo jazero Kuchajda. Perfektná je aj blízkosť zastávok MHD vrátane električkovej trate naviazanej priamo do historického centra mesta. 

Podlahová plocha 196 m2, terasa 40 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103842
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    196 m²
  • Terasa
    40 m²
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    236 m²
  • Parkovanie
    2x parkovanie v garáži 2x parkovanie na pozemku
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.