Rodinný dom, 6 izbový

Nadčasová trojpodlažná rodinná vila so šiestimi izbami na hradnom kopci ponúka okrem priestranného interiéru a výhľadu na Slavín, saunu, vírivku, vonkajší bazén či letnú kuchyňu. Pokojná a žiadaná lokalita v blízkosti Horského parku zabezpečuje kompletnú občiansku vybavenosť.

Prízemie domu tvorí vstupná hala, samostatný walk-in šatník, garáž s prechodom do špajze, sklad, hosťovská toaleta, komora, izba (pracovňa) so šatníkom a vstupom na terasu, priestranná obývacia izba s vstupom do záhrady a kuchyňa s jedálňou. Na prvom poschodí sa nachádza nočná časť domu - tri spálne s vlastnou en-suite kúpeľňou, samostatný walk-in šatník a práčovňa. Na druhom poschodí vily je umiestnená hlavná spálňa s priestrannou terasou, veľkým walk-in šatníkom a en-suite kúpeľňou so solitérnou vaňou, walk-in sprchovým kútom a toaletou.

Štandardom vybavenia sú hliníkové okná, podlahové kúrenie, stropné chladenie, samostatný termostat kúrenia a chladenia v každej izbe, smart osvetlenie, kuchynské spotrebiče značky Siemens a AEG vrátane zabudovaného kávovaru a vínnej chladničky. Samozrejmosťou prémiovej kuchyne je i parná rúra a ohrievač tanierov. V obývacej izbe je umiestnený krb a sedačka značky Flexform, prémiové sú taktiež šatníky Poliform, svietidlá Artemide, termostatické batérie Hansgrohe a AXOR či postele značky VI-SPRING. Vlastná kotolňa so zásobníkom značky Buderus. Celý objekt vrátane pozemku je zabezpečený bezpečnostným systémom vrátanie kamier a alarmu.
V záhrade je umiestnený domček so SPA (fínska sauna Klafs), letnou kuchyňou a kúpeľňou so sprchou, vírivka Hotspring, nerezový bazén, detské ihrisko a vonkajšia jedáleň.

Táto vila s nadčasovou architektúrou a vysokým štandardom je určená pre náročného klienta, ktorý hľadá komfortné a ničím nerušené bývanie priamo v centre mesta na hradnom kopci. Prechádzka Hradným údolím vás za 15 minút privedie do pešej zóny. Neďaleko sa nachádza aj mestský lesopark Horský park, vhodný na prechádzky, šport a relax. Lokalita je ľahko dostupná z ktorejkoľvek časti mesta a je vybavená potrebnou infraštruktúrou.

Interér domu 397 m2 + 92 m2 terasy + 38 m2 wellness dom s letnou kuchyňou, pozemok 1 118 m2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39381
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    437 m²
  • Terasa
    92 m²
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    529 m²
  • Pozemok
    1 118 m²
  • Parkovanie
    garáž
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.