Kancelárie

Moderné klimatizované kancelárske priestory na prenájom sa nachádzajú na 3. poschodí v lukratívnej časti mesta Palisády (s možnosťou prenájmu parkovacích státí priamo v budove). Lokalita sa vyznačuje svojou historickou atmosférou s Bratislavským hradom a Prezidentským palácom v pešej blízkosti a zároveň ponúka širokú škálu služieb, vďaka čomu patrí medzi najznámejšie adresy. 

Kancelárske priestory sa nachádzajú na 3. NP z celkových 4. NP. Vchod do priestorov vedie z ulice Palisády, dispozíciu tvorí vstup s recepciou, toalety pre ženy a mužov, kuchynka, sklad a 9 kancelárií. K dispozícií je 16 parkovacích miest v garáži za príplatok a 4 vonkajšie parkovacie státia. Všetky priestory sú klimatizované a poskytujú dostatok denného svetla. 

Výborná dostupnosť autom i mestskou hromadnou dopravou. 

Interiér 274 m2. 

Cena prenájmu 15,20 EUR/m2 + energie 7,50 EUR/m2 + DPH, parkovacie miesta 160 EUR/ks + DPH. 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103010
  • Mesačný nájom
    15.20 € / m²
  • Poplatky za služby
    7.50 EUR mesačne za m²
  • Plocha k dispozícii
    274 m²
  • Parkovanie
    Garážové státie
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie kancelárske priestory v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.