Pozemok

Ucelený súbor stavebných pozemkov s celkovou rozlohou takmer 4 000 m2 s vysokou mierou zastavanosti v lukratívnej lokalite v centre kúpeľného mesta Mariánske Lázně ponúka možnosť využitia na rezidenčný projekt, hotel alebo domov pre seniorov. V súčasnosti je vydané právoplatné stavebné povolenie umožňujúce výstavbu exkluzívneho hotela.

Územie je určené pre kúpeľníctvo, verejné ubytovanie a bývanie, prípustné sú tu bytové domy, stavby kúpeľných liečebných domov, stavby komplexnej kúpeľnej liečby a stavby pre verejné ubytovanie a stravovanie. S nehnuteľnosťou súvisí aj platné stavebné povolenie na rekonštrukciu a prístavbu dvoch budov: 5* Spa & Wellness hotel, reštaurácia a veľká relaxačná zóna obsahujúca saunový svet, privátne kúpele, športový bazén, relaxačný bazén, soľný plávajúci bazén, bar pri bazéne, soľnú jaskyňu, 5 tematických sáun a samostatnú časť pre ajurvédsku medicínu a masáže. 

Na pozemku v súčasnosti stojí dom postavený v rokoch 1909-1910 v eklektickom štýle, ktorý je pred rekonštrukciou a zachovaný v takmer pôvodnej podobe. Budova má 6 nadzemných a 1 podzemné podlažie. Celková hrubá podlahová plocha po vybudovaní prístavby bude 14 750 m2, projekt počíta s výstavbou až 120 izieb s 252 lôžkami. Je tu aj možnosť vytvorenia 64 garážových miest s možným rozšírením zakladača na celkový počet 99 miest

Veľmi atraktívna lokalita priamo v centre Mariánskych Lázní, v pamiatkovej rezervácii a v chránenej krajinnej oblasti Slavkovský les. Pozemok je veľmi dobre dostupný cez Ruskú a Pramenskú ulicu, v blízkosti je autobusová zastávka. V susedstve sa nachádza upravený lesopark vhodný na prechádzky, Hlavní třída je vzdialená do 5 minút chôdze.

Celková rozloha 3 935 m2. 

Predaj formou SPV (share deal), kde je jediný, 100% vlastník spoločnosti.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103838
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Celková plocha
    3 935 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Karlovarský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.